8 ani experienta

VMS este principalul furnizor agreat pentru tranasferuri auto a peste 150 de companii multinationale, institutii diplomatice, operatori de turism. In cei peste 8 ani de experienta acumulata in domeniu, VMS a capitalizat increderea, logistica necesara si efortul continuu antrenat al unei echipe extinse de lucru.

Datorita unor proceduri de lucru urmate cu strictete pentru fiecare comanda in parte, alaturi de utilizarea unei aplicatii specializate cu care se face permanent managementul acestora, VMS a inregistrat un feedback constatnt pozitiv. Cel mai recent sondaj efectuat in randul clientilor arata ca serviciul se bucura de increderea deplina a 98.6% din clientii respondenti.

Formularul de feedback este gestionat on-line la adresa www.2airport.ro/survey/. Formularul urmareste cele trei componente ale serviciului:

  • Automobilul
  • Soferul
  • Procedura de lucru
  • feedback-ul masurat arata ca toate aceste trei directii sunt apreciate pozitiv, serviciul propunandu-si in mod echilibrat standarde de calitate care se compun din atribute ale fiecareia dintre ele. Vestimentatia si comportamentul soferului profesionist la volan (conduita preventiva, atributii in raport cu pasagerii), elementele de siguranta si comfort ale masinii utilizate, disponibilitatea si profesionalismul sistemului de preluare si dispecerizare comenzi dar si perfectionarea logisticii software care ne permite gestiunea unui numar tot mai mare de comenzi au impreuna un aport covarsitor la acest succes pe care il reprezinta entuziasmul clientilor si pasagerilor Cityshuttle in raport cu serviciul.

    Contactati reprezentantii nostri pentru a afla mai multe despre VMS si acest portofoliu extins de solutii de transport dezvoltate pe profilul si tipologia fiecarei clase de clienti ai serviciului Cityshuttle, experienta acumulata care ne recomanda pentru colaborari viitoare.