Contact Form

Numele Dumneavoastra *

Adresa de e-mail *

Telefon contact*

Subiect

Text mesaj

Unde ne gasiti:

Contact VMS Cityshuttle:

Cityshuttle, un serviciu oferit de:
VMS - Vehicle Management Systems
Str. Nicolae Caramfil nr, 87, Etaj 6 cladirea EKA
014142 Sector 1, Bucuresti - Romania
Call Center: +40 21 204 77.77
Secretariat: +40 21 204 77.77
Fax: +40 21 204 36.35
E-mail: booking@cityshuttle.ro

Despre Cityshuttle

CityShuttle – transport privat clasa business, serviciu operat de VMS-Vehicle Management Systems
Am realizat cu succes peste 100.000 de transferuri in cei 8 ani de experienta. 150 de clienti corporate– companii multinationale, ambasade, hoteluri si agentii de turism – apeleaza in mod curent la serviciile noastre, pentru ca reusim sa le oferim calitatea si siguranta de care au nevoie.

  • Preluarea si intampinarea oaspetilor de la aeroport
  • Disponibilitate 24×7, pe baza de contract si programareO calatorie de afaceri reusita incepe cu un transfer VMS!
  • Aplicatie software de management al transferurilor

150 de clienti corporate ne-au ales pentru ca oferim:

  • Calitate constanta. Nivelul constant al calitatii serviciilor il obtinem prin procese standardizate, selectarea atenta a soferilor angajati proprii si innoirea permanenta a flotei auto.
  • Siguranta calatoriei. Autoturismele au o vechime maxima de 3 ani si sunt supuse unor revizii periodice, soferii sunt selectionati si instruiti corespunzator (conducere defensiva), iar suplimentar includem in pachetul de servicii si asigurarea pasagerilor.
  • Controlul costurilor. Programarea curselor se realizeaza utilizand o aplicatie dedicata, care permite vizualizarea in timp real a costurilor si extragerea unor rapoarte detaliate pe centre de cost.

Cityshuttle acopera rute metropolitane in Bucuresti si intrejudetene in toata tara!

Deservim constant rute catre Aeroportul Otopeni pornind din Bucuresti sau alte orase in tara.

Aeroportul Otopeni
Aeroportul Internațional Henri Coandă (IATA: OTP, ICAO: LROP) este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele două aeroporturi importante din București (celălalt este Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din cartierul Băneasa). Aeroportul Henri Coandă este situat în afara zonei urbane a Bucureștiului, în orașul Otopeni, județul Ilfov. În anul 2010, pe Aeroportul Henri Coandă au tranzitat 4 917 952 de pasageri.
Bucuresti
București este capitala României și, în același timp, cel mai populat oraș, centru industrial și comercial al țării. Populația de 1.883.425 de locuitori (2011) face ca Bucureștiul să fie al zecelea oraș ca populație din Uniunea Europeană. În realitate Bucureștiul adună zilnic peste trei milioane de oameni, iar specialiștii prognozează că, în următorii cinci ani, totalul va depăși patru milioane.[5] La acestea se adaugă faptul că localitățile din preajma orașului, care vor face parte din viitoarea Zonă Metropolitană, însumează o populație de aproximativ 430.000 de locuitori.
Ploiesti
Ploieștiul este un important nod de transport, situându-se pe drumurile care leagă capitala București de Transilvania și Moldova. Orașul este de asemenea un vechi centru al industriei petroliere, având patru rafinării și alte industrii legate de această ramură (construcții de mașini, echipamente electrice, întreținere).
Constanta
este un municipiu aflat pe coasta Mării Negre, în partea de sud-est a României, în regiunea istorică Dobrogea, reședință a județului cu același nume și cel mai mare oraș al regiunii de dezvoltare Sud-Est. Zona metropolitană Constanța reunește în afara orașului alte 13 localități: Agigea, Corbu, Cumpăna, Eforie, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Murfatlar, Năvodari, Ovidiu, Poarta Albă, Techirghiol, Tuzla și Valu lui Traian.
Valea Prahovei
Valea Prahovei este una dintre regiunile turistice cele mai renumite din Munții Carpați din România, fiind situată pe traseul râului Prahova. Valea Prahovei este așezată în partea de sud-est a României, în nordul Munteniei si concentreaza o serie de statiuni turistice montane de larg interes si anume Comarnic, Breaza, Sinaia, Bușteni și Azuga (în județul Prahova), precum și Predeal (judetul Brasov).
Craiova
Începând cu anii ’60 orașul devine un puternic centru industrial; se dezvoltă industria constructoare de mașini și utilaje, de avioane, industria chimică, alimentară, ușoară, a materialelor de construcții, industria electrotehnică, industria extractivă, industria energetică. Între ele se pot enumera Electroputere Craiova, fabrica de avioane, cea de automobile sau Combinatul de la Ișalnița. Astăzi, Craiova este un important centru economic și universitar-cultural.
Drobeta Turnu-Severin
Oras si port la Dunare, municipiul Drobeta Turnu Severin este situat in extrema de sud-vest tarii, chiar pe granita de sud a Romaniei, pe una dintre terasele de pe malul stang al Dunarii, nu departe de iesirea acesteia din marele defileu Cazane-Portile de Fier. Beneficiind atat de potential turistic, istorie dar si activitate economica sustinuta in cel putin 15 domenii de la industria grea la prestari servicii, orasul atrage sistematic oportunitati de afaceri. Un oraş la răscruce de civilizaţii şi tradiţii.
Oltenita
Oltenița este un municipiu din județul Călărași, Muntenia, situandu-se pe malul stâng al Dunării, la vărsarea râului Argeș în fluviu. Funcțiunea de bază a localității este cea de port la Dunăre, la care s-a adaugat în timp și cea industrială (construcții și reparații de motonave, vase fluviale pentru călători, remorchere, șlepuri ș.a., turnătorie, fabrică de mobilă, elemente prefabricate pentru construcții, industrie alimentară și ușoară, etc.)