C.Management transferuri

Am creat o aplicatie dedicata, prin care ruleaza toate procesele esentiale legate de comenzi, transferuri si curse efectuate.
Clientii nostri pot plasa comenzile online (suplimentar acestea se pot efectua si prin telefon sau email), iar la sfarsitul lunii pot extrage rapoarte detaliate privind costurile, cursele si beneficiarii acestora (inclusiv pe centre de cost).

  • Programari online – fiecare client are gratuit posibilitatea de a isi activa un cont in aplicatia web-based. Programarea curselor se poate face online, in avans (cu oricat timp inainte) eliminand astfel de stresul comenzii in ultimul moment.
    .
  • Confirmari electronice – pentru fiecare cursa programata, aplicatia va emite o confirmare electronica. Confirmarea va ajunge pe email la solicitantul cursei, avand dublu rol: de a reaminti programarea si de a verifica validitatea acesteia.
    .
  • Rapoarte online – oricand sunt necesare, toate informatiile legate de transport (costuri, detalii curse efectuate, beneficiari si centre de cost) sunt disponibile in aplicatie. Departamentele financiare obtin astfel o unealta utila de raportare si de bugetare. Decontarile sunt si acestea semnificativ simplificate, nemaifiind necesare vouchere.
    .